Foto og Fiske I Brasil

Be om pris

Prisen inkluderer

10 dager/11 netter i camp, "all inclusive" Mottak og transfer Palmas airport. Inngang til indianer reservat og Bananal Island. Fiskelisens og fiskeutstyr. 

 

Spørsmål/bestilling

olsen@opplevverden.no

(+47) 90195004

Bli med på foto fiske og oppdagelse reise i Brasils regnskog.

Dette er en opplevelse for livet. Fotoobjekter uansett hvor du vender deg, planter insekter fugler i alle farger, eksotiske fisker og dyr.

Vi planlegger tur sommeren 2018:Avreise fra Gardermoen - 21.juli, med ankomst Palmas Brasil dagen etter, der vi blir tatt i mot av vår lokale guide Jerome. Vi overnatter 1 natt på hotell i palmas, og gjør oss klare for en ca 6 timers biltur ut til campen.23.juli til 01.august er det 10 dager med oppdagelse,foto,og fiske. For de som ønsker primært å fiske, blir dette forsøkt tilrettelagt daglig.Transfer til Palmas 02.august - 03.august hjemreise - 04.august ankomst Oslo Gardermoen.

I Brasils tropiske regnskog er det enormt mange forskjellige pattedyr, med jaguar og tapir som de største. Det er masse gnagere, som flodsvin  (kapivar, gullharer), sumpbever (beverrotte) og mange marsvinarter. Det er masse primater: silkeaper; ekornape, brølaper, ullaper og andre kapusineraper; uakari. Maurslukere og beltedyr er vanlige i skog og på savanne,  dovendyr i regnskogen.

Brasil har en fuglefauna med over 1500 arter, bl.a. papegøyer (amazoner og enorme, fargesprakende araer) 

Av slanger finnes bl.a.  anakonda og kongeboa

I Amazonas lever over 2000 forskjellige fiskearter, mange skilpadder og kaimaner,  elvedelfin (amazonasdelfin) og en sjøku (amazonasmanat).

Fiske er unikt, for alle som ønsker å dra på land skikkelige rugger er dette stedet. For gourmeen, er det masse god matfisk å legge på grillen.

Klikk her og les mer.