Årstidens beste elver

Be om pris

Prisen inkluderer

9 dagers reise med 6 dagers fiske.
Kost og losji på destinasjonen.
All bakketransport i Canada.

Priser forutsetter gruppe på min. 4
Forøvrig se våre betingelser.

Spørsmål/bestilling

ringberg@opplevverden.no

(+47) 90569805

Stillehavskysten og British Columbia rangeres som en av verdens beste fiske-destinasjoner. OpplevVerden har tatt dette enda et nivå opp med å lage reisen "De beste elvene for årstiden" som gjør at vi kan bruke de elvene som er absolutt best under akkurat din reise.

Vi møter deg på flyplassen og fra det tidspunktet er din fiskereise ivaretatt på beste måte til du er tilbake på flyplassen etter endt fisketur. Utstyret vi bruker er det samme som i ved laksefiske i Norge. Eneste endring er at vi anbefaler at du kjøper lokalt tilpassede kroker for å maksimere mulighetene for god fangst.

Innkvartering her kan være strategisk plasserte så man har kort avstand til de aktuelle elvene eller vi kan bruke det canadierne kaller "mobile home" som innkvartering. Fordelen med dette er at du er mobil til å oppsøke og fiske i de elvene hvor laksen leker samtidig som du har en komfortabel innkvartering. Våre guider har selvfølgelig lokalkunnskap som gir deg muligheten til vårt sikreste fiske.

Dette i tillegg til at fisket er omkranset av noe av den flotteste naturen British Columbia kan by på gir flotte rammer til din fiskereise. Dyrelivet setter en ytterligere spiss på oppholdet.

Her kan du fiske trofé-fiske etter Kongelaks fra juni måned eller det rike og trygge laksefiske litt senere i sesongen. Fiske etter Steelhead er også et meget attraktivt fiske her i British Columbia.

 

Om våren er det Steelhead og Chinook som første begynner å leke. Nærmere sen-sommeren blir laks som Sockeye, Pink og Chum med, og om høsten deltar også Coho i leken.

Fiskeområdet i British Colombia og i hovedsak Skeena river og Kitimat river. Skeena river er den største av disse og den strekker seg 570 km gjennom det canadiske terrenget før den munner ut i Stillehavet. I denne elven er det anslått at det leker opp til 5 millioner laks hvert år. Kitimat river er noe mindre, men en av verdens mest fiskerike elver i forhold til størrelsen.

Behov for litt ekstra spenning i forbindelse med fisketuren når du først er "over there"? Hvorfor ikke kombinere en fantastisk fisketur full av spenning og aktiviteter med en naturopplevelse utenom det helt vanlige i Rocky Mountain? Ta kontakt med oss så kan vi hjelpe deg med å tilpasse din fiskereise til dine ønsker! Canada er mulighetenes land.