Ørretfiske i British Columbia

Be om pris

Prisen inkluderer

9 dagers reise med 6 dagers ørretfiske.
Kost og losji på destinasjonen.
All bakketransport i Canada.
1 dag med fly out.
2:1 guide (1:1 mulig mot tillegg).

Forøvrig se våre betingelser.
Priser forutsetter min. 2 reisende
Fly out alle dager NOK 12.900

Spørsmål/bestilling

ringberg@opplevverden.no

(+47) 90569805

Spatsizi . Merk deg navnet. Ikke bare er dette "beautiful British Columbia", men dette er en destinasjon du og dine medreisende har helt for deg selv! Her er du omkranset av fjelltopper i et storslagent landskap med stille vann og brusende canyons. De lokale kaller disse juvene Grand canyon, men forskjellen er at disse juvene er fylt med brusende elver.

Bli med oss på ørretfiske i Spatsizi villmark. Området er utilgjengelig med bil. Det betyr transport med småfly til fredfulle, krystallklare vann og elver. Her er det masse ørret og viltrikdommen er stor. 

Ettersom vårt vertskap er de eneste som har lisens til å fly inn i dette området, kan vi garantere deg et skikkelig fiskeeventyr – også i den legendariske Firesteel River!

Her har vi over 30 lokale fiske-destinasjoner som du kan velge i mellom. Vi har satt sammen flere pakker som du kan velge mellom. Forskjellen i pakkene er om du vil ha fra 1 fly out med vannfly eller om du vil reise ut til nye vann hver eneste dag under oppholdet.

En uke her med fly out hver dag er mye mer en en fiskereise. Dette er en eksklusiv privat sightseeing med egen guide og fly! På en slik tur vil du oppleve naturperler på en spektakulær måte som tar pusten selv fra deg som har reist mye og sett det meste.

Er du ute etter den ultimate naturopplevelsen kombinert med et fantastisk ørretfiske og innkvartering i velholdt tømmerlodge med høy rustikk standard du bare reise hit. Her kan du få garanti på naturopplevelsen! Dette er en "must see" destinasjon, med fluefiske etter bulltrouth som høydepunktet.

I vårt pakketilbud inngår alle måltider og overnattinger i en fantastisk lodge. Prisen vil variere ut fra hvor mange dager du vil ha fly til rådighet under fiske oppholdet.

Hvis ønskelig kan du bytte ut fiskestanga med kamera eller hesteryggen. Her er flere muligheter for aktivt uteliv. Det må være minst to deltakere. Sesongen varer fra slutten av juni og ut august. På våre fiskereiser i Canada kan vi tilby mange varianter.