Jakt i Sør Afrika

Tilbud

Prisen inkluderer

7 dg safari 5 dg jakt

Spørsmål/bestilling

gangnes@opplevverden.no

(+47) 91832707

Plane game

Vi tilbyr alle jaktbare arter i Sør-afrika, og trofekvaliteten er høy.

Dette er området for deg som ønsker å bruke all tiden på å få en STOR Kudu, eller hvis du ønsker "the big five" Her får du et stort og variert tilbud på jaktformer, du bestemmer.

Området huser bøffel, leopard, sable og nesehorn. Innkvartering i luskuriøs camp gir den ultimate afrikafølelsen. Limpopo med sin varierte flora og fauna, er det rette stedet å ta med seg ledsagere. Han/hun kan velge egne spennende dagsprogrammer mens jakten pågår.

Her har man uenderlig mange områder for jakt både med rifle og bue. mange områder er meget godt tilrettelagt for buejakt. Fuglejakt med hagle og stående hund for de som ønsker jaktavveksling.

Flere av terrengene ligger nær Limpopoelven, som skiller Botswana og Sør-Afrika. Hovedcampen ligger 2 timers biltur unna Polokwane internasjonale flyplass.

Restrektiv avskytning og tilpassede kvoter, gjør at trofékvaliteten er den alle beste. Dette er stedet hvis man ønsker seg det aller beste.

Etter endt jakt anbefaler vi to-tre dagers safaritur i fantastiske Kruger Nasjonalpark med personlig guide og sjåfør. Parken ligger i kort avstand fra hovedcampen.

Du bestemmer turens varighet og innhold, OpplevVerden skreddersyr detaljene.