Bjørnejakt med hund i British Columbia

Fra 36.900

Prisen inkluderer

9 dagers reise med 6 dager jakt med hund.
Kost og losji under jakten.
All bakketransport under jakten.
2:1 guide (1:1 mulig mot tillegg).
Troféavgift for 1 bjørn inkludert.
Troféavgift bjørn nr 2 CAD 1.900.-
Forøvrig se våre betingelser.

Opplev Verden tilbyr spennende bjørnejakt med hund syd i British Columbia, Canada.

Dette er en bjørnejakt for de som er hektet på hundejakt og som ønsker en mer aktionpreget jakt.

Opplevverden sin samarbeidspartner på denne jakten er helt unik i sin passion og dyktighet på dette feltet. De har rundt 40 plotthunder som det jobbes med året rundt for at de skal gjøre en god jobb, og det er garantert de beste hundekobbelene du kan få til bjørnejakt.

Når hundene får ferten av bjørn, er det ingen tvil lenger, da er orkesteret i gang. Er det nok lukt og man har tro på at det er en "decent Bear", ja da slippes hundene og jakten er i gang. Man kjenner det sitrer i hele kroppen når hundene for full hals drar på sporet. Og derfra er det opp til hunder og jeger om man får akkurat den bjørnen.

Alt etter som losen utvikler seg kan det bli skuddsjanser på bjørn på bakken eller den kan gå i tre, og la oss en gang for alle avlive myten om at stor svartbjørn ikke går i tre.

Så langt har vår samarbeidspartner 100% uttelling, det vil si at alle jegere har fått en eller to bjørner. Men jeger må selvfølgelig være villig til å jobbe hardt for å få sin bjørn, dette er en jakt som også absolutt krever sitt av jeger.

Man bor under enkle, men trivelige forhold og maten er utsøkt.

Book nå og realiser dine drømmerjakt med en av Canada's beste hundefører. OpplevVerden lover en uforglemmelig jakt hos ham.

OBS: Her er du nære Vancouver så ikke gå glipp av en "after hunt trip" om du har muligheten til det. Rimelig opphold og mat gjør at mange benytter sjansen til oppleve storbyen Vancouver sine spennende og sjarmerende steder. Maten, Stanley park, Victoria og byens akvarium går fint side om side med en pulserende storby opplevelse.

2 ledige plasser i Jakt 2. Avreise 05.mai hjemreise 13.mai 2018