Puma Opatcho Lake BC

Be om pris

Prisen inkluderer

10 dagers reise med 7 dager Jakt med hunder.Kost og losji på destinasjonen.
All bakketransport på destinasjonen.
1:1 guide 
Troféavgift for 1 puma og ulv.
Troféavgift på  lynx etter avtale

Forøvrig se våre betingelser.

Spørsmål/bestilling

olsen@opplevverden.no

(+47) 90195004

I område rundt Opatcho Lake er vi i stand til å tilby fire puma jakter per sesong, i et område som har produsert noen av de største kattene i verden. Våre guider ved Opatcho Lake British Columbia, er velkjent for å være dyktige med trening og bruk av hunder. Disse hundene blir trent på bjørn og puma så snart en anledning byr seg. Hunder som blir brukt er vanligvis «redbones» og «plot» Unødvendig å si at de alle er ivrige og i topp stand da vi begynner å jakte cougar i det indre av British Columbia Canada, i et område som huser noen av verdens største pumaer.

Utgangspunktet for jakta er tømmerkoier som ligger vakkert til Opatcho Lake, men vi må regne med en del kjøring, da det er snakk om veldig store arealer vi jakter på. 

Å jakte Lynx kan være en svært utfordrende men givende opplevelse. Det krever dyktighet tålmodighet, og ivrige hunder til å spore og tresette dem, de etterlater lite duft og er veldig utspekulerte, klatrer over og under og vandrer på trefall i et forsøk på å lure hundene. Puma, derimot, er lettere å tresette med hunder. Utfordringen er å finne ferske spor. Pumaen etterlater mye duft i sporene, så hundene kan spore dem mange timer etter at sporene er satt. Men på barmark med lite eller frossen snø kreves fortsatt hunder med en god nese og masse jaktlyst og sporforståelse. Tidlig morgen, og sene kvelder kan det posteres på ulv.

Jaktreiser i desember, januar, februar.