Jakt i Afrika

11.900.-

  • Zebra er ikke inkludert

Jakt i Afrika..Vår jaktfarm har ca 500 000 dekar sammenhengende jaktterreng, som inneholder enorme mengder vilt. Og en trofekvalitet som er helt utrolig, her vil du skyte mange gulltrofeer i løpet av en uke. Og på en dag vil du blant annet se flokker med Oryx, Red Hartebeest, Springbok, Blue Wildebeest, Black Wildebeest, Zebra, Blesbok osv.

Jakt i Afrika..Vår farm ligger ca tre timers kjøretur sør for Windhoek og famen er kjent for å være en av de flotteste i Namibia. Huset er meget luksøriøst, med store gjesterom og hvert av dem utstyrt med aircondition, eget badekar/dusj og toalett. Og det er selvsagt en liten swimmingpool som man nyte etter endt jakt.

Det finnes en stor variasjon av antiloper i området som byr på spennende jakt. Terrenget er kjent for å være av de flottest i Namibia, og med elver og vannhull gir det god tilgang på vann. Noe som igjen gir gode beitegrunnlag, og masse dyr og fantastisk trofekvalitet. Terrenget innehar alt fra høyder til daler og sletter. Her vokser bushskog i variert størrelse, men det er mye åpent terreng. Det åpne terrenget gjør at man ser mye dyr, men utfordringen er å komme seg nær nok.

Solide terrengbilder (Land Cruiser) brukes til å forflytte seg rundt i de store områdene. Og når man er kommet til ønsket sted er det bare å ta bena fatt. Kikkert er et meget viktig redskap under jakten. Det jaktes vanligvis hele dagen unntatt i de periodene det er for varmt.

Blant spennende viltarter er: Kudu, Eland, Red Haartebeest, Hartmanns Zebra, Burchels Zebra, Oryx, Blue Wildebeest, Black Wildebeest, Black Wildebeest, Black Springbok, Duiker, Steenbok, Warthog, Struts, Giraff, Babon, Jackal, Caracal, Waterbuck, African Wildcat, Impala, Genet, Porcupine, Serval og Springbok. Den siste er Namibias nasjonaldyr.

Vi i OpplevVerden tror ikke det finnes bedre jaktfarmer for antilopejakt i Namibia og anbefaler denne på det sterkeste. Vi er helt sikre på at dine forhåpninger oppfylles.

Dette er det typiske stedet hvor du kommer som gjest og reiser som venn, det er et helt fantastisk vertskap.