Namibia Sør

16.900

Prisen inkluderer

9 dg safari 7 dg jakt 2:1 .
Flybilletter t/r Namibia kommer i tillegg.
Trofeer skytes etter prisliste.
Trofeer leveres fritt nærmeste taxidermy, taxidermy arbeid videre tilkommer selvfølgelig.

Ellers alt inkludert, unntatt det man måtte innta i baren på kvelden.

Spørsmål/bestilling

gangnes@opplevverden.no

(+47) 91832707

Her jakter du på en farm med 500 000 dekar sammenhengende jaktterreng, og du bor flott i et fantastisk hus midt i terrenget. Bedre får det ikke blitt...........

Vår farm ligger ca tre timers kjøretur sør for Windhoek og famen er kjent for å være en av de flotteste i Namibia. Huset er meget luksøriøst, med store gjesterom og hvert av dem utstyrt med aircondition, eget badekar/dusj og toalett. Og det er selvsagt en liten swimmingpool som man nyte etter endt jakt.

Det finnes en stor variasjon av antiloper i området som byr på spennende jakt. Terrenget er kjent for å være av de flottest i Namibia, og med elver og vannhull gir det god tilgang på vann. Noe som igjen gir gode beitegrunnlag, og masse dyr og fantastisk trofekvalitet. Terrenget innehar alt fra høyder til daler og sletter. Her vokser bushskog i variert størrelse, men det er mye åpent terreng. Det åpne terrenget gjør at man ser mye dyr, men utfordringen er å komme seg nær nok.

Solide jeeper (Land Cruiser) brukes til å forflytte seg rundt i de store områdene. Og selvfølgelig når man er kommet til ønsket sted er det bare å ta bena fatt. Kikkert er et meget viktig redskap under jakten. Det jaktes vanligvis hele dagen unntatt i de periodene det er for varmt.

Blant spennende viltarter er: Kudu, Eland, Red Haartebeest, Hartmanns Zebra, Burchels Zebra, Oryx, Blue Wildebeest, Black Wildebeest, Black Wildebeest, Black Springbok, Duiker, Steenbok, Warthog, Struts, Giraff, Babon, Jackal, Caracal, Waterbuck, African Wildcat, Impala, Genet, Porcupine, Serval og Springbok. Den siste er Namibias nasjonaldyr.

Ønsker du jakt i Namibia har du av det beste du kan få her, og til en rimelig penge. Turens innhold og varighet tilpasses ditt ønske, og vi er helt sikre på at dine forhåpninger oppfylles.

 Namibia er vel kanskje det landet i Afrika som gir jegeren den beste antilopejakten.