New Zealand

New Zealand er en uavhengig stat i det sørvestlige Stillehavet. Maoriene kalte landet Aotearoa, som gjerne oversettes «den lange hvite skyens land». New Zealand består i hovedsak av Nordøya og Sørøya, samt flere mindre øyer.


Hovedstaden er Wellington, som ligger sør på Nordøya. Landet er et parlamentarisk demokrati og tilhører Samveldet. New Zealand er dessuten ansvarlig for de selvstyrte landene Cookøyene og Niue og administrerer Tokelau og Ross Dependency.


Av New Zealands fire millioner innbyggere bor i overkant av 3 millioner på Nordøya og rundt 1 million på Sørøya. Disse to øyene er blant de største i verden. Det sammenlagte arealet er sammenlignbart med de britiske øyer.

Stort sett all trofejakt i New Zealand blir gjort i fantastiske Alpine områder på den majestetiske sør øya.I dette utrolige terrenget med flotte daler og utrolig fjellandsskap kan vi tilby fantastisk natur og terreng sammen med vår partner Mark, i Lochinvar safaris som vi mener er New Zealands premium jakt operatør.Vi har tilgang til fem store eksklusive privateide jaktområder i Cantebury regionen, alle velsignet med masse vilt.