Northern Cape

Sør-Afrika med nær 50 mill innbyggere, ligger lengst sør i verdensdelen Afrika. Sør-Afrika er det landet i Afrika som har flest jegere og turister i løpet av et år.

En over 250 mil lang kystlinje strekker seg nordover langs Det indiske hav i øst og langs Atlanterhavet i vest . Landet grenser til Botswana, Lesotho, Mosambik, Namibia, Swaziland og Zimbabwe . S-A er et av de mest utviklede landene i Afrika. Den lovgivende hovedstaden er Cape Town, administrativ: Pretoria og juridisk: Bloemfontein. Hele innlandet ligger på mellom 900 og 2000 moh., og kalles for Highveld. Innlandet er stort sett tørt, og går fra ørken til semiørken. Langs kysten utenfor innlandet ligger nesten uavbrutte fjellkjeder. Høyeste fjell: Njesuthi 3446 moh. Mens vestkysten består mest av ørken, er østkysten svært frodig. Sør-Afrika er et vakkert og variert land, med stor variasjon fra kystene, landskaper som spenner fra ørken til frodige skoger, fjell og slettelandskap. tettheten av vilt gjør dette til et eventyrland for jegere. Når solnedgangen brenner ut i horisonten er du overlatt til Afrikas utrolige stjernehimmel - omgitt av uforglemmelige lyder og lukter.

Vår samarbeidspartner Steyn Safaris ligger i det sentrale Sør-Afrika, og kan tilby alt du kan ønske deg av jakt i sørafrika. Steyn Safaris er en av de aller mest kjente jaktoperatørene i Sør-Afrika for jakt på the big five.

Steyn Safaris tilbyr også stor variasjon av jakt utover big five, fra de vanligste arter, til de mer sjeldne. Er du på jakt etter sjeldne troféer, er Steyn Safaris operatøren, her ordnes det meste til en fornuftig pris.

Vi skreddersyr din reise etter ønske.