Jakt i Skottland

18.900.-

Prisen inkluderer

5 dagers tur, 4 overnattinger 3 dagers vinterjakt på hind 2:1
Fri avskytning/fellingsavgifter inklusive
Frokost lunchpakke og middag

Spørsmål/bestilling

olsen@opplevverden.no

(+47) 90195004

Hjortejakt i Skottland, i ett fantastisk høyland med klassiske skotske elementer; fjell, vann, stenborger, vertshus, og selvfølgelig; hjort. Mye hjort.

 

Moidart og området rundt har et rikt dyreliv og det mest vanlige viltet her er hjort. For å opprettholde en sunn bestand og å beskytte miljøet hjorten lever i er bestandskontroll et viktig element for langsiktig forvaltning.

 

Her disponerer vi og foretar en bestandskontroll på en rekke ulike eiendommer i området i tillegge til egen privat eiendom, og vi kan tilby smygjakt på hjort i pakker skreddersydd for grupper og enkeltpersoner.

 

Tilbring dagene til fots på smygjakt gjennom noen av de vakreste landskapene i det skotske høylandet, og på kvelden slappe av ved vedovn med en velfortjent Whisky mens du fortsatt lever i dagens spennede hendelser.

 

Jaktreiser varierer avhengig av sesong. Ta kontakt med oss for ytterligere detaljer.

 Vær oppmerksom på at terrenget her er krevende, så en gjennomsnittlig god kondisjon er nødvendig for å få full utnyttelse av terrenget.

 

Hvis man vil ha med eget våpen, er det gunstig forbindelse med Norwegian til denne destinasjonen  Vi vil anbefale å leie våpen. Førsteklasses våpen er tilgjengelige på destinasjonen for £ 20 pr dag fordelt på 2 jegere, á £ 10.

 

Scotland er også kjent for prima bukkejakt. Dagen før og etter jakten kan med fordel brukes til sigtsing hvis man har egen leiebil.