Drivjakt i Tyrkia

21.900.-

Prisen inkluderer

Prisen inkluderer 3 fulle jaktdager, 4 overnattinger i enkeltrom på hotell med meget god standard. Transfer flyplass - hotell-flyplass. Alle formaliteter rundt våpen Inn og utførsel tillatelser, samt jaktlisenser. All transport under jakta.

Pris 4 jaktdager: Nok 22.900.-

Pris 5 jaktdager: Nok 23.900.-

Spørsmål/bestilling

gangnes@opplevverden.no

(+47) 91832707

Spennende drivjakt på noen av verdens største villsvin.

I vårt fantastiske jaktområde, som i hovedsak består av fjell, skog, og kulturlandskap, kan vi tilby drivjakt til en svært fordelaktig pris. Jakta foregår, i hovedsak,15- 20 minutter kjøring fra en liten by som heter Korkuteli. Her bor vi standsmessig i enkeltrom i byens eneste hotell. Vi kan arrangere drivjakt fra 1. september til 20. februar. September jakta kan være ganske varm, så jakt fra oktober til februar er å foretrekke, med november desember som «prime time» I november, og ut i desember er det parringstid, og villsvina er i mere bevegelse, og danner store grupper, som kan romme flere ti talls dyr. Her kan vi arrangere 3 til 5 dagers jakt, i grupper på fra 9 til 14 jegere. Det er vanligvis 2 drev før lunsj, og 2 drev etter lunsj. Vi forventer mye gris (hvorav noen riktig store)  Det vil bli brukt hunder under alle drev.

På disse drivjaktene er det ingen tillegg, eller trofé avgifter, uansett størrelse eller kjønn. Det eneste som kommer i tillegg er tips, E-visa $ 20.-og preparering av tenner,  € 35.- pr. trofé.

Vi blir hentet på flyplassen i Antalya. Der får vi hjelp til alle formaliteter rundt våpen innførsel. Det er lov å bruke alle typer rifler (beregnet for storvilt) også 3 skudds halvautomatisk. Deretter kjører vi nord vestover i en drøy time, til vi er framme på hotellet.

Tidlig dagen etter er det ut å skyte gris.