Ridetur i Rocky Mountain.

Be om pris

Prisen inkluderer

8 dagers reise med 5 dager til hest.
Kost og losji på destinasjonen.
6:1 guide.

Forøvrig se våre betingelser.
Priser forutsetter gruppe på 6

Spørsmål/bestilling

mari.bolkesjo@gmail.com

(+47) 9863 6932

Vil du være med på en uforglemmelig reise?! OpplevVerden lanserer sommeren 2015 en ”once in a lifetime experience!” Fem dagers ridetur inn i Canadas og Rocky Mountains Villmark med påfølgende 2 dagers pass til en av verdens STØRSTE rodeoer! Dette blir en reise du sent vil glemme! Til sammen 10 dager med naturopplevelser, shopping, action og moro for hele familien!

Foto: Mari Bolkesjø.

Rocky Mountains er Nord Amerikas største fjellkjede som strekker seg fra British Coulumbia nord i Canada, til New Mexico sør i USA ! Over 4,830km med villmark som er rik på dyre- og planteliv, Isbreer og høye fjelltopper! Grizly, puma, hjort, elg og til og med bison er å finne i dette flotte landskapet! Og mye av dette kan du faktisk få se fra hesteryggen!

Mike Christensen har drevet ”Findley Creek Outfitters” sammen med sin far i over 30 år, og har loset besøkende med hest igjennom det kuperte terrenget en mannsalder! I de enkle hyttene/cabins langs den turkise isbreelven føler man seg som en statist i Bonanza serien på Ponderosa ranch!
Det blir pannekaker, egg og bacon til frokost, og kanskje til og med fersk ørret fra et av de mange fjellvannene til middag. Du vil oppleve å ri på over 2500 meters høyde! Høyere enn den høyeste fjelltoppen i Norge (Galhøpiggen 2469moh).

Hestene Mike bruker er Quarterhester, som er kjent fra westernridningen som stødige og gode arbeidshester til for eksempel kvegdrift. Alle har westernsal som er trygge og stødige å sitte i, i det ulendte terrenget. Man trenger ikke hestekunnskaper fra tidligere for å bli med på denne turen. Mike tildeler hest etter erfaring.

”Calgary Stampede” er årets happening innen Rodeo og westernridning i Canada! Byen koker av både kjente country musikere, god mat, butikker med boots og cowboyhatter! Og selvfølgelig alt som finnes av grener innenfor rodeo og westernridning .

Den første turen går sommeren 2015. Her vil det følge med reiseleder som også er sykepleier og det er 8 plasser tilgjengelig. Turen starter med ridetur og avslutter med rodeo.

OpplevVerden er behjelpelig med å bestille leiebil og vi har gode kartbeskrivelser over British Columbia og Alberta. Det er også mye mye  mer å oppleve i dette fantastiske området. Ta kontakt hvis du ønsker å forlenge reisen, og tips til hva du kan oppleve med venninne-, kompisgjengen, eller familien!