På hest i Rocky Mtn.

Be om pris

Prisen inkluderer

8 dagers reise med 5 dager til hest.
Kost og losji på destinasjonen.
6:1 guide.

Forøvrig se våre betingelser.
Priser forutsetter gruppe på 6

Spørsmål/bestilling

ringberg@opplevverden.no

(+47) 90569805

Opplev naturskjønne Rocky Mountain med en storslagen natur og fantastisk dyretetthet på hesteferie i Canada. Rocky Mountain viser seg her fra sin beste side med sin ville natur, snødekte fjelltopper, varme grønne frodige dalbunner med bekker, elver og små ørretvann. I dette høye fjellandskapet bor vi i en ranch av den gamle sorten med laftet tømmer som ligger idyllisk til ved en av elvene. Eller i laftede fangsthytter oppe i fjellsiden.

Du kan velge, litt avhengig av tema for turen, om du vil ta turer ut fra ranchen, med ranchen som base. Eller ta deg frem med dagsetapper i Rocky Mountain med å overnatte i de forskjellige fangsthyttene eller eventuelt i telt under åpen himmel.

Dette stedet er hva de fleste forbinder med nord amerikansk villmark; vakker vill natur, en faunarikdom som overgår all skandinavisk fantasi, rustikke boforhold, ødemark uten moderne innslag og med mulighet for å ta seg frem på den tradisjonelle måten; til hest. Det står et titalls hester til disposisjon i hestehagen på vår destinasjon her!

Hestene som benyttes her har 10% innslag av norsk fjording (!) for å oppnå en rolig hest som er trygg på hoven i ulendt terreng. Det brukes både ledehester (som følger ledehesten) og mer selvstendige hester for mer erfarne ryttere.

Salen som brukes her er den amerikanske sorten med høy støtte og sal-knagg  Til sammenligning med den engelske typen som brukes her hjemme er dette hesteverdens svar på Cheesterfield.

Dette sammen med den erfarne guiden og hans forberedelser vil dette sikre deg en trygg, men "breath taking" opplevelse på Canadas tak; Rocky Mountain.

Dette er en tur som egner seg for hele familien. 

Uansett forkunnskaper, dette vil bli en utrolig naturopplevelse med et dyreliv og natur som du aldri glemmer!